Monday, December 8, 2008

Selamat Datang 2009..

Wah...cepat betul dahpun hampir kepenghujung tahun 2008. Dimana-mana sahaja kita pergi terutama di kompleks membeli belah Kota Kinabalu, kita akan dapat melihat pokok-pokok Krismas dihiasi indah dengan cahaya yang berkelip-kelip. Lagu-lagu Natal kedengaran berkumandang dimana-mana sahaja. Begitu juga dengan industri perhotelan, semuanya sibuk dengan penjualan tiket dan pakej-pakej hidangan malam yang ditawarkan untuk menyambut perayaan ini sekaligus menyambut ketibaan Tahun Baru 2009.

Bagi saya, tahun ini pula merupakan tahun yang agak mencabar. Dalam kesibukan saya bekerja, saya telah mula berjinak-jinak didalam bidang penulisan yakni menjadi seorang 'blogger'. Pada mulanya saya sangka menulis ini hanya untuk hobi sahaja tetapi lama-kelamaan saya merasakan untuk menulis sesuatu dan menghasilkan sebuah penulisan yang baik tidak semudah itu. Tabik untuk mereka yang telah lama berkecimpung dalam bidang ini.

Saya tidak tahu sejauh mana saya akan dapat bertahan untuk mengekalkan blog ini..adakah saya akan menulis lagi..adakah saya akan bersara...adakah... Aaaahhh..banyak betul persoalan yang bermain di minda saya dan tidak mungkin dapat saya jawab dalam masa sesingkat ini.

Kepada pengunjung blog ini, saya, Honeybuzz ingin mengucapkan "Selamat Hari Natal" kepada semua rakan-rakan bloggers yang beragama Kristen dan Selamat Tahun Baru 2009 kepada semua. Sekian sahaja buat kali ini...jika tiada aral melintang, semoga ketemu lagi di masa yang lain.

Salam Sejahtera.

13 comments:

Erik said...

Benar Honey, semarak tahun baru sudah begitu terasa.
Diskon diskon penjualan banyak dilakukan.

Semoga Honey bisa tetap eksis dalam dunia blogger.

Tetap semangat ya
Sukses buat Honeypalingsn

Minsulod said...

hi honey...
blogging taught me a lot about sharing with others.

take care dear.
Merry xmas and a happy new year.

C.Alv.B said...

Blogging teach me to share with others..not keep hiding..hehhee

ReNo said...

Sy pun budak baru belajar..semua org ada gaya sendiri dalam berblog kan Honey? ya Merry Xmas and Happy New Year 2008 to u Honey...

†bandaged-knee† †Broken-Medusa† said...

heheh.. ^_^ dont take the blogging thingy as a task baa moi.. ^_^ nnti ko rasa berat pula.. ^_^ dont force it if u hav no topic.. hehe.. ^_^

bah2.. pa kabar?

sweetie~ said...

arghhh cepatnya masa berlalu....tahun 2008 memang betul2 kosong....accomplishment zero....sunguh sia2...huaaa....i hope 2009 will be more fruitful....amen!

HoneyBUZZin said...

Thank you Erik kerna seringkali melawat Honey disini...

HoneyBUZZin said...

Minsulod and C.Alv.B, yea..agree la..
Cuma sometimes, teda idea apa mo tulis...susahnyer perah otak..

HoneyBUZZin said...

Brader Reno..betul tu...Honey setuju, lain padang lain belalang, lain orang lain pula stailnya...
sokong! sokong!

HoneyBUZZin said...

Beck....xoxoxoxox...miss u ooo. What hv u been doing lately? so bz...and ryu macam sudah hilang entah kemana ..huhuhu

HoneyBUZZin said...

Sweet...susah betul mao cari ko..teda shoutbox tempat kmu tu...mao blogwalk pun inda bole ooo..
Memang tahun ni cepat berlalu..sia bz betul tahun ni..dat's y terasa cepat betul berlalu..Sia punia accomplishmt pun teda jugala..cuma ada buka ini blog la...baru blajar..huhuhu
Merry Christmas and a blessed New year to u Sweet...GBU

Nayden79 said...

Hi Honey!

Not sure u celebrate Christmas or not, so, sy wish a HAPPY NEW YEAR celebration saja lah

U take care and KEEP BLOGGING!

Pauls said...

selamat nataljuga yach,


maaf telat komen!