Wednesday, February 25, 2009

Bila mereka bercinta.....

Inilah tempat kekasih itu bertenggek....saya heran jugak...dia pandai oooo. Macam tau tau saya mao ambil gambar derang...terus tia nampak derang. Aiyaa...binatang sekarang pun lebih pandai dari kita. IQ tinggi...uhuk uhuk.
(misti mao baca dari entry - SAYA..penghalang cinta mereka..baru bole faham arr..)

7 comments:

Sang Cerpenis bercerita said...

wah, sampai di foto ya.

Ryuzaki "L" The KiD said...

Hoho.. honey skrg bermusuh ngan burung pipit la pulak. hehe..
Camni, kamu ambik minyak tanah n sapukan kat tempat burung tu bertenggek. mereka akan lari dr tempat tu n xkan bertenggek lg smp bau minyak tu hilang. Ni cara yg sama tuk elakkan labah2 bersarang kat dinding/siling2 rumah.. hoho..
p/s: taik burung mengandungi asid yg boleh merosakkn cat kereta.

Johnny J. said...

wahhh... bulih tahan juga spot durang arrr...
dating tempat yang sukar dikesan ni ..
hahaha

HoneyBUZZin said...

Fanny - ya...hahaha...banyak pokok itu burung dating sana juga...

Ryuzaki - Oh that's a good tip! Thanks Ryu..nanti sa cubalah..tapi tinggi tu..

Johnny - yabah...situ juga derang dating....dating tiapala..ini..kasi tinggal 'kenangan' untuk sia...
Adedehhhh!!!

Andrik McVean said...

ko letak gam bah...biar diorang melekat sana..hahahahah

GregChai said...

mungkin Honey boleh beli penutup kereta (ada dijual kedai aksesori kereta) atau pun pasang plywood di bawah saluran paip tu.

tips Ryu bagi pun best la, saya ingat mau cuba untuk halang labah2 bersarang

HoneyBUZZin said...

Andrik...- letak gam? hahaha

Cikgu Greg - Bagus juga cadangan tu..