Sunday, October 19, 2008

Comeinyer...


Award ini saya terima dari GregTeekay(http://kupiokawkaw.blogspot.com/ )..blogger dengan senyuman menggodanya tu...teringat dia..terkenang pulak "kupi"...
Kadang-kadang rasa kelakar pulak bila teringatkan cerita tentang kupi ne tau...
Bukankah Tenom pengeluar 'kupi' di tempat kita..apasal bila kita minum di kedai kupi..dia bagi 'Nes_______ pulak???

Kata greg..award ni kena passing kat 4 bloggers lain..
Susah betul nak bagi award ne...ramai blog member yang Honey lawat tu giler habiss...
tapi hanya pilih 4 saja ...

1) Blogger -Kampung Lopot.. Syy...dia makan 'sawong'...katanya sedap lak tu...makanan exotic. Erkkkkkk..... Blog bagus!

2) Blogger Beck-lutut yang dibalut...saya terfikir juga..apasal lututnya kana balut? Mungkin ada "TATOO" yang dia tia mau urang nampak..gitu mangkali..Misti tingok blog dia arr...yang kurang semangat itu..jangan p arr..! Saya suda kasi warning dulu..

3) Blogger Ryuzaki'I'Kid-dia adalah seorang penulis muda yang berbakat besar...yang suka cerita-cerita pendek...bah, ini tempat landing kamu. Tia payah p jauh..click saja..

4) Blogger Shalom..- kalau mau baca tentang masyarakat setempat ka...kalau ada sedikit feeling 'sentimental' ka..teringat kampung halaman ka...ini blog kamu p arr..lagi satu, syyyy...adik dia cantik woooh..masih single lagi tu bilangnya..

(Just kidding arr..sia main2 jak...NO hard feeliNGs! ....kamurang kasi award 4 blogger lain arr..itu rule dia...sia out-dulu..next time sorita lagi..buzzzzzzzzzzzing Out)

7 comments:

SHALOM said...

saya yg duluan komen ni ari...bah..honey, ngam betul ko bagi award ni.. tambah semangat saya dan kawan2 yg dpt award utk terus berbloger.. apapun thanks so much la...nanti sa pun cari 4 penerima award...

Beck the BandagedKnees said...

haha! ^_^ thanx.. Honey! LOL.. hehe.. bandagedknee actually symbolic bout life baini.. :) mcm kalau time kita.. ada prob simbolic dia.. kita jatuh.. lutut luka.. :)) hahah!!.. then its life we talking bout.. so.. y let it.. bleeding..? put some bandage and.. it all juz a symbolic thingy laa baa.. haha!! n to be trus its keep coming.. :) but thanx girl! i lov this award.. :) xoxox.. hehe..

Beck the BandagedKnees said...

tia tau laaa.. byk uda sa.. merepek ni! hahah! :)

Ryuzaki "L" The KiD said...

Honey, thanks. Wei, cerita2 pendek tu cincai jer.. hehe.. Thanks again!

HoneyBUZZin said...

Shalom, keep it up! Nice blog..

HoneyBUZZin said...

Oh gitu arr Beck...make sense! make sense! Good for you Beck!

HoneyBUZZin said...

Ryuzaki, kamu memang berbakat besar menjadi seorang penulis yang serius. Bukan angkat kaki arr...teruskan usaha berblogging...YO!