Monday, October 20, 2008

Kartun Siber

Saya menyahut cabaran Greg, menukarkan dialog kepada bahasa yang lain. Saya menggunakan bahasa Jawi sebagai pengganti.
Selamat Terhibur.. YO!

..Baru kamu tahu..geli - hik!
..tu!
..lepas (cacing)

Buzzzzzzzzzzing Out

8 comments:

Beck the BandagedKnees said...

hik.. xD ha-ya-kaf! haha!

^_^ its odes funny! ^_^ hehe.. ada lagi satu kan..? but the pic kinda small.. heheh.. so nnti laa tu ckp sma greg kan..? haha! ^_^ bah2.. rock on! :)

HoneyBUZZin said...

betul tu ..ha-ya-kaf maksudnya Hik!
tapi sengaja sia simpan romanise arr..HIK!
pa-nun-dal-ya..kap alif mim wau..
sim-alif-ya..kap-alif-ga-wau-mim..
Beck tetap ROCK! Yeeeha

GregChai a.k.a. teekay said...

honey, ajar luk sia macam ko tulis jawi hehe bagus-bagus skarang tau suda ada urang buli buat alih bahasa untuk timur tengah wah globalisasi ka ni hehe thanks :) tabik sama lu hebat. :)

kuai said...

hahaha... ngam juga ni ada kelas tulisan jawi.. ;)

Ryuzaki "L" The KiD said...

kaifahaluki.. honey, tulisan jawi. Handal! hehe..

ada lagi satu art dari greg tu, buat la lagi..

HoneyBUZZin said...

BBKK Greg..sia pandai sikit2 ja..tak berapa ingatla..tapi simple-simple boleh.

GA RO YA GA - Greg

HoneyBUZZin said...

Kuai dan Ryu..BBKK! tapi banyak yang suda lupa ne..hehe..
Yang mudah2 ok.

Beck the BandagedKnees said...

hahah!!.. kagum laa ! lol
baru skrg sa p jenguk! lmao!!

ba-wau-lam-ha lam-alif-ha kaf-wau-nun-wau-nun haha!! ngam kaa tu? lol sa uda lupa laa.. lol

bah2 hav fun! haha!